Avís legal

Benvingut a la nostra pàgina d’Avis Legal. A continuació, t’expliquem les condicions d’ús del nostre

lloc web i les responsabilitats associades. Si tens alguna pregunta o preocupació sobre aquest avís

legal, si us plau, contacta’ns utilitzant la informació de contacte al final d’aquesta pàgina.

1. Acceptació dels termes

En accedir i utilitzar aquest lloc web, acceptes els següents termes i condicions d’ús. Si no estàs d’acord amb aquests termes, si us plau, no utilitzis el lloc web.

2. Propietat intel·lectual

El contingut, els materials i els elements gràfics presentats en aquest lloc web estan protegits per drets de propietat intel·lectual, inclosos, entre d’altres, drets d’autor, marques registrades i patents. No està permès reproduir, distribuir o utilitzar aquest contingut sense el consentiment explícit dels titulars dels drets.

3. Exclusió de responsabilitat

Fem tots els esforços raonables per assegurar la precisió i la fi abilitat de la informació presentada en aquest lloc web. No obstant això, no assumim cap responsabilitat per errors o omissions en el contingut. L’ús del lloc web és sota la teva pròpia responsabilitat.

4. Enllaços a tercers

Aquest lloc web pot contenir enllaços a altres llocs web de tercers. No tenim control sobre aquests llocs i no ens fem responsables del contingut o les pràctiques de privadesa d’aquests llocs. L’accés i l’ús d’aquests llocs web estan sota la teva pròpia responsabilitat.

5. Modificacions de l’Avis Legal

Podem actualitzar aquest avís legal de tant en tant. Tots els canvis importants en els termes i condicions seran publicats en aquesta pàgina. Es recomana revisar aquest avís periòdicament per estar informat sobre qualsevol canvi.

6. Contacte

Si tens alguna pregunta o preocupació sobre aquest avís legal, si us plau, contacta’ns utilitzant la següent informació de contacte:

IDEAL COCKTAIL BAR adreça de correu electrònic: info@idealcocktailbar.com Número de telèfon: +34 93 453 10 28

hola@idealcocktailbar.com

C. Aribau 89

08036 Barcelona

(+34) 932 287 887

WIFI:

PASSWORD:

ideal89

Idealaribau89